PDA

View Full Version : Can't preview in browswer anymore


billznik
01-28-2006, 09:47 PM
I designed my site in fireworks then exported to dreamweaver. I then later clicked define site and it asked me about testing and things I'm not sure about. Now when I try to preview my site, the browser comes up with an error. What did I change? Does it has something to do with where I picked my folder for testing or something like that? Thanks

Creative Insanity
01-29-2006, 01:01 AM
No idea as you are not giving enough info. Like DJ I cann't see all.

domedia
01-29-2006, 03:23 PM
What did I change?bill, you gotta give us something like a url, code or more info if we're to guess on that 8)
What did you answer when DW asked you about 'testing and stuff'? Did you set your machine to run as a local server?