PDA

View Full Version : user links above Avitar


Jittor
01-20-2006, 06:15 PM
Hey all,

I saw DJ's post on how he's a stalker (j/k - LOL) and decided to click on the link above his avitar and nothing happened. I did get an "error on page" through IE. Tried it on FF, and it wouldn't even pull up anything past the forum index. Could be my computer...thought I would check though. Anyone else having these issues?

NOTE: For those of you who can't take a joke, I don't really think DJ is a stalker :!:

Creative Insanity
01-20-2006, 06:29 PM
For those of you who can't take a joke, I don't really think DJ is a stalker
Yes he is LOL

domedia
01-20-2006, 06:29 PM
CI eats 100 forum posts for breakfast every morning, so he'll see this thread pretty quick :)

domedia
01-20-2006, 06:30 PM
at least we posted in the same minute ;)

Creative Insanity
01-20-2006, 06:31 PM
Obviously quicker than you dom LOL.

Just added my location in the profile and not a problem at all. Hmm.. all you IE users I dunno. LOL

Jittor
01-20-2006, 06:33 PM
Jittor,

LOL!

Creative Insanity
01-20-2006, 06:35 PM
whatcha laughing to yourself for jit? LOL

Jittor
01-20-2006, 06:36 PM
I have no problem clicking on the profile button with the little man, it's the users name above the avitar. I don't remember did it do anything before? Anyway, in my IE it didn't do anything. But it's no big deal, it's not like im in the habit of stalking people like one of us here is. - LOL

Creative Insanity
01-20-2006, 06:53 PM
No what that does jit is quote that users name.
Like if you click on the user name in the posts it does:
Jittor, and nothing else.

The old package use to take you to the users profile, but you can do that via the thread lists and then click on the last poster for that thread and (I think) the starter of the thread also.

Jittor
01-20-2006, 07:12 PM
That's good because I thought I was going crazy - That would also explain how I titled one of these posts to myself - maybe that answers your laughing to myself question. LOL, LOL, LOL, LOL! Okay I'm done.

domedia
01-20-2006, 10:18 PM
There's something going on with that link,,.. not sure what.. in IE it just throws a JS error, in FF it ads the name to the quick reply text area :)

Creative Insanity
01-21-2006, 12:05 AM
FF is correct and as usual IE got it wrong again LOL.

That 2know thing messed some stuff up here dom, but nothing major so ho hum.

davidj
01-23-2006, 02:12 PM
That 2know thing messed some stuff up here dom, but nothing major so ho hum


so ho hum !!!!

you cant say that...

good job this is not a dynamite factory and you just dropped a match....so ho hum

with that attitude i guessing you work for some bio-hazzard company in your spare time or maybe a grenade factory..?

Creative Insanity
01-23-2006, 03:46 PM
whatever dj.. ho hum LOL