PDA

View Full Version : *Browse Button


kate
04-13-2005, 08:32 PM
Hya,
Do you think you could enable the 'browse button'. I was unable to show a member a scshot for his/her problem in Dreamweaver today. makes it easier to explain. most unusual in IPB not to enable the browse.
Thanks.

:) :)

domedia
04-13-2005, 08:41 PM
kate,
Thanks for valuable feedback. I take this meant the file upload area, and it makes perfect sense now because someone else has had the same problem.
I'm, not a IPB guru at all (this is my first one) so I'll investigate this later today :)
Thanks! B) B)

kate
04-13-2005, 08:50 PM
Hya,
I know some IPB being admin at my own IPB any problems give me a shout i'll try to find it for you in mine. and yes its the uploads we need a member wanted the window for server behaviors so I opened mine to look and its one of those windows you have to enable so I did the scshhot.
Don't worry about it domedia.
:) :)

domedia
04-14-2005, 02:23 AM
I think it's all fixed now, if not we need to fire me :P

kate
04-14-2005, 08:48 AM
Hya domedia,
I can't find the darn image its there somewhere amongst the mayhem lolol

so..a test but it should be fine as i see the browse now!

I should'nt see red 'X' so something is amiss!

Works fine at my forums so you need to check again, sorry domedia i'm sacking you...lmaoooooo

domedia you need to enable browse for all users and groups.

:lol:

domedia
04-14-2005, 01:40 PM
Testing

kate
04-14-2005, 01:50 PM
Nope!

:)

domedia
04-14-2005, 05:13 PM
ok, now I have to figure out what I really did to fix this lol :D
Thanks for your help! :rolleyes:

kate
04-14-2005, 05:34 PM
~claps hands cus we can now post our images~

:lol: :lol: well done domedia!!!

Thanks.