PDA

View Full Version : edit sizes in dremweaver


tkaran
04-13-2005, 09:53 AM
hi there i am new at the forum.
I am working in Dreamweaver and i want to know why my sizes at the staurs bar are inactive.
At the bottom of my page there is the status bar and if you click there are many browser sizes you can choose among to test your page on them? right? those sizes are inactive and i dont know why!!
i select Edit> Preferences> Status Bar and i Set a new size and still it is inactive...

How can i test my page in each of these sizes of the list??
now everytime i want to test my page on 800x600 dimension i need to change my screen resolution!!!

please can this be done ? and why is inactive??

thank you

kate
04-13-2005, 07:27 PM
Hya,
Have you gone to 'window' in the menu and clicked 'server behaviors' normally you have to click it so DW knows you want to see that.

:D :D

tkaran
04-14-2005, 12:13 PM
thank you all!!!
you have to press restore down at the window and then the edit sizes will work!

kate
04-14-2005, 12:53 PM
Thanks for coming back to let us know tkaran what to do. handy for the members, and you in case you forget..lmaoooo

:lol: