PDA

View Full Version : work sorter using dropdowns


mrdogcat
03-15-2005, 11:02 AM
I want to create something similar to the way http://www.preloaded.com/whatwedo.php ('http://www.preloaded.com/whatwedo.php') have designed their case studies page.

How is it done? Can someone point me in the direction of some code as I'm no expert?!

I've coded this together so far am I a million miles away?

http://www.version-2.co.uk ('http://www.version-2.co.uk')

Thanks for your help.

Anonymous
03-15-2005, 12:28 PM
Er - in a word - yes - you're a long way off I think.

I may be wrong - but it looks like their website is using dynamic PHP webpages to interact with a MySQL database.

I think to emulate what they have done you're going to have to do alot of reading and learning....

Can't really offer much more than that as I'm only recently starting to become blaise with PHP and databases myself.

Jim Shady.

Jim_Shady
03-15-2005, 03:30 PM
That was me by the way...!

domedia
03-15-2005, 04:42 PM
haha :D cool avatar by the way

mrdogcat - shady is to the point, you need a server-side solution for this. Fortunately, DW can do it, unfortunately it's a pretty darn steep learning curve to do it.
I wish we had some tutorials here for that, but I think you're best of googling.

Jim_Shady
03-16-2005, 08:48 AM
Yeah - some tutorials would be nice - but I guess they'd end up being the size of a small book!

Jim Shady.

mrdogcat
03-18-2005, 10:24 AM
oh well thanks anyway guys

ranjan
03-18-2005, 04:22 PM
agreed that the problem is best solved using a server side solution, but its possible to do it using javascript and css. how?

think cookies (in javascript to maintain state) and display property (in css to show hide sections).

if you are willing to pay someone a serverside solution / javascript solution will not cost you more than a 100 bucks